Skolestartgudstjeneste torsdag den 10. august kl. 17.00.

Vi indbyder 0. og 1. klasserne sammen med deres familier til at fejre, at de er begyndt i skole. Vi får besøg af en skolemester fra gamle dage som tror, at breve skal sendes med hest… og ikke på chat.

Efter gudstjenesten er der lasagne i Sognehuset.
Tilmelding: Pia Nicol Albertsen på mail: sognehus@gmail.com eller mobil: 40886116 efter kl. 16.
Seneste tilmelding den 1. august kl. 12.

Seest sogneudflugt tirsdag den 15. august går til Den Fynske Landsby.

I den Fynske Landsby møder man livet på landet i 1800-tallet, der er både mulighed for at opleve gårde og dyr fra den tids landbrug.

Der vil på turen blive serveret en lækker sandwich, samt et glas vin, en øl, eller en sodavand efter eget valg.
Når vi kommer tilbage fra turen til Fyn, vil der blive serveret kaffe og kage i sognehuset.
Tidspunkt for afrejse: kl. 09.00 fra sognehuset Bredevej 41/Kirketoft 2.
Forventet hjemkomst - kl. 16.00.

Billetsalg foregår i sognehuset den 8. august fra kl.13.00 - Vi anbefaler at komme i god tid. Pris - 180,00 Kr.

Vi ser frem til en hyggelig og spændende tur.
Menighedsrådets udvalg for Sogneudflugten
Spørgsmål til: 29113834 eller jonas.christensen@live.dk
(Ret til ændringer forbeholdes)

Sogneeftermiddag mandag den 28. august kl. 14.00-16.00
Filmforedrag om New Zealand ved Helge Willesen.

Vær med, når Helge Willesen fortæller om sine egne oplevelser på New Zealand: Fra vulkanområder til Stillehavskysten på en bil- og sejlrejse gennem de fantastiske new zealandske landskaber.

Høstfamiliegudstjeneste søndag den 10. september kl. 10.30

Jazztrioen og konfirmanderne deltager.
FØR gudstjenesten er der kaffe og rundstykker i Sognehuset kl. 9.30.

Temagudstjeneste torsdag den 14. september kl. 19.00

Anderledes Aften: Temagudstjeneste med udgangspunkt i en fortælling. Efter gudstjenesten er der kaffe i Sognehuset.

Sogneeftermiddag mandag den 2. oktober kl. 14.00-16.00
Dansk Vestindien – ”Det tabte paradis?”. Foredrag ved Gunner Steenberg.

Den 31. marts 2017 var det 100 år siden Danmark solgte Dansk Vestindien til USA. Det giver anledning til at se nærmere på den gamle, danske koloni. Efter Columbus fulgte koloniseringen af den ny verden.
Foredraget belyser Dansk Vestindien i kolonitiden fra år 1670-1917 med fokus på slavetiden op til 1848. Desuden fortælles der i korte træk om tiden fra 100 år før salget af Dansk Vestindien til USA samt om de 100 år, hvor øerne indtil nu, har været under amerikansk herredømme.
Foredraget ledsages af billeder, der bringer os tæt på slavetiden, slavehandelen og den paradisiske natur.

Børnegudstjeneste søndag den 8. oktober kl. 14.00

Efterårsgudstjeneste for de mindste.
Efter gudstjenesten er der kage, saft og kaffe.

Kunstudstilling den 24.10.17 - 11.12.17 Naja Abelsen

Fernisering den 24. oktober kl. 19.30 i Seest Kirke, Kirketoft 2, Kolding.
Udstillingen åbnes af kunstneren Naja Abelsen, som fortæller om billederne. Det grønlandske kor Vejle-mi Erinaq kommer og synger ved arrangementet.

Gratis adgang. Udstillingen er åben mandag til torsdag kl. 9-12 og under kirkens arrangementer.

Højmesse søndag den 29. oktober kl. 10.30.

Højmesse med særligt fokus på Luther. Luthersk prædiken, salmer og Bach orgelmusik i anledning af reformationsjubilæet.

Børnegudstjeneste onsdag den 1. november kl. 17.00

TØR DU? Så kom udklædt til Seest Kirke og kirkegård onsdag den 1. nov. kl. 17.00 !!!
Efter en uhyggelig børnegudstjeneste med opgør mellem det gode og det onde er der lasagne i Sognehuset.

Tilmelding til Pia Nicol Albertsen på mail: sognehus@gmail.com eller mobil: 40886116 efter kl. 16.

Allehelgensdag søndag den 5. november kl. 16.00

Allehelgensdag musikgudstjeneste. Med navneoplæsning af årets døde og lyssætning på gravene.
FØR gudstjenesten er der kaffe og kage kl. 15.00 i Sognehuset.

Gerne tilmelding, men kun til kaffen hos: Pia Nicol Albertsen på mail: sognehus@gmail.com eller mobil: 40886116 efter kl. 16.

Sogneeftermiddag mandag den 6. november kl. 14.00-16.00
Foredrag om slædepatruljen Sirius ved Rasmus Mannerup Jørgensen.

Kom og hør et spændende foredrag om livet som en del af Sirius Patruljen. Rasmus fortæller med udgangspunkt i sine egne oplevelser om, hvordan det var at være en del af Slædepatruljen Sirius i to år.
Rasmus fortæller om optagelse i patruljen, giver et kort historisk overblik i forhold til slædepatruljens historie og deler sine fantastiske naturoplevelser fra sin tid i verdens største nationalpark med os.

Julie Berthelsen tirsdag den 14. november kl. 19.00 i Seest Sognehus.

Kom og vær med, når Julie beretter om, hvad der fik hende til at satse på et liv i musikkens tegn.
I foredraget fortæller hun om, hvordan musik og sang fra Grønland følger hende livet igennem. Efterfølgende synger Julie i en halv time akkompagneret af sin guitarist. I pausen serveres kaffemik.
Øl vand vin kan købes

Pris for foredrag og kaffemik 150 kr. pr. person. Det er nu muligt også at betale via MobilePay.
Tilmelding: Pia Nicol Albertsen på mail: sognehus@gmail.com eller på mobil: 40886116 efter kl 16.00.

Eftermiddagsgudstjeneste søndag den 26. november kl. 14.00

- hvor vi i tekst og musik tager afsked med efteråret.
Efter gudstjenesten vil der være kaffe i Sognehuset.