Kunst af Jan Wessel og Peter Ejlerskov

Til salen er indkøbt et stort blåt, abstrakt natur maleri af Peter Ejlerskov. I hallen og i de små kontorer har vi indkøbt fabulerende kunst af Jan Wessel.

Peter Ejlerskov (f. 1964) maler, grafiker, skulptør. Det bærende tema er det tid- og stedløse landskab, men der indgår ofte også figurative elementer, blandt andet med inspiration fra kristne temaer. I hans billeder er ”naturen som den æstetiske oplevelse, der bringer mennesker sammen” (kunstanmeldelse). Vi har købt et abstrakt natur maleri i slå farver. Et billede med meget liv og dybde.

Jan Wessel (f. 1952) er en fabulerende maler, som kombinerer det legende med det eftertænksomme, det uhøjtidelige med det dramatiske. Han bemestrer moderne figurativ popkunst, men har også sans for det dekorative og grafiske. Samtidig fortæller hans billeder historier, der er både tvetydige og poetiske. Vi har købt et stort blåt papirmaleri med faldende mænd (fra et kors?), samt 6 fabulerende små litografier med mange mulige figurer og motiver af mennesker og sære rum.