Minikonfirmander

Torsdag 13.00-18.00

Minikonfirmander

I kan godt glæde jer!
Alle 3. klasses elever inviteres hermed til minikonfirmand-undervisning ved Seest Kirke.

Vi skal lave et skuespil om Shrek, der skal vises i kirken ved den store fastelavnsgudstjeneste søndag den 11. februar 2018.

Vi skal udforske både inden- og udenfor kirkens tykke stenmure:
Vi skal også undersøge kirkens højeste punkt, klokketårnet, hvor der er udsigt ud over store dele af Kolding by, og vi skal på skattejagt i Seest Præsteskov. Vi hører kristendommens fortællinger og synger salmer. Forløbet vil være på 8 gange inklusive fastelavnsgudstjenesten.

Datoerne for minikonfirmand-undervisning er følgende onsdage fra kl. 16.00-17.30

31. januar
7. februar
21. februar
28. februar
7. marts
14. marts
21. marts
Søndag den 11. februar med Fastelavnsgudstjeneste i kirken kl. 14, hvor vi skal vise skuespillet om Shrek. Vi mødes allerede kl. 12, så vi har tid til at øve skuespillet igennem inden.

Sted:
Seest Sognehus, Kirketoft 2, Seest
Tilmelding skal ske til undertegnede på mobil 5211 8211 eller mail camillamesser90@hotmail.com

Tilmelding:
Ved tilmelding skal følgende oplyses:
Minikonfirmandens navn og adresse.
Forælder/forældres navn(e) og mobilnr.
Be- eller afkræftelse af tilladelse til at bruge billeder af barnet i forbindelse med annoncering af kirkens arrangementer.

Camilla Messer Rasmussen
Kirke- og kulturmedarbejder