Seest Kirkegård

Information fra Seest Menighedsråd om udvidelse af adgangen til begravelse/bisættelse i Seest Kirke og gravsted på Seest Kirkegård gældende for en begrænset del af bydelen Seest.

”Mange mennesker i bydelen Seest, som bor i Kristkirkens Sogn, ønsker begravelse/bisættelse fra Seest Kirke og grav på Seest Kirkegård. Derfor har Seest Menighedsråd med virkning fra den 6. oktober 2011 besluttet at give tilladelse til, at dette kan lade sig gøre.

Det drejer sig alene om begravelser/bisættelser for mennesker, som har eller har haft bopæl i følgende områder:
  1. Området indrammet af Holbergsvej /Karen Blixensvej, Jernbanen og Tøndervej og sluttende ved Vestre Ringgade. Det drejer sig om alle husnumre på de nævnte gader og gaderne indenfor.
  2. Området indrammet af Holbergsvej, Peter Helts Sti, Eliassensvej og Lykkegårdsvej.
    Det drejer sig med én undtagelse om alle husnumre på de nævnte gader og gaderne indenfor.
    Undtagelsen:
    For Eliassensvej gælder denne nye ordning kun for den vestlige side af Eliassensvej, dvs. for nr. 2-54.
    (Nr. 56-116, samt nr. 61-119 ligger i Seest Sogn.)
  3. Området indrammet af Holbergsvej, Lykkegårdsvej og Tøndervej og en linje mellem Lykkegårdsvej og Tøndervej, som går lige øst om Højskolevej og dens sideveje.

Kirkelige handlinger for disse mennesker skal foretages af egen sognepræst, men ved medvirken af Seest Kirkes personale."

Nye paragraffer gældende fra 1. februar 2009

Vedtægter for Seest Kirkegård