Nørkleklubben

Vi mødes i Sognehuset kl. 13.00-16.00 hver tirsdag.

Tak til alle borgere her i Seest, som har støttet os med mange poser garn. Dette er vi meget taknemmelig for, og vi kan altid bruge mere garn. Garnet kan afleveres i Sognehuset, tirsdage mellem kl. 13.00 og 16.00.

Der kan også ringes til undertegnede:
Karen Skjønnemand tlf. 22482193 eller Jutta Nakskov tlf. 29926780
så vil vi sørge for, at det bliver hentet.

Disse donationer af garn er blevet til smarte halstørklæder, huer, vanter og strømper. Ting som vi har givet videre til Hyttebyen og Folkekøkkenet.
Alt dette kan kun lade sig gøre, fordi vi har flittige piger i Nørkleklubben. En stor tak til jer, for jeres arbejde og ikke mindst det hyggelige og sjove samvær, vi har hver tirsdag.

Ligeledes en stor tak til Seest bageren, som sponsorerer brød til kaffen!!

Nørkleklubben består af omkring 20 friske kvinder, som kommer om muligt hver tirsdag.
Vi strikker som nævnt ovenstående, også til eget forbrug. En spinder selv sit garn, et par stykker syr patchwork, fletter papir, hækler, syr nisser og klipper kort… Så der er plads til lidt af hvert indenfor håndarbejde.
Skulle du ha` lyst til at være med, så bare mød op i Sognehuset en tirsdag kl. 13.00, eller ring til Karen Skjønnemand tlf. 22482193 eller Jutta Nakskov tlf. 29926780 for yderligere information!

Hilsen og på gensyn