Spring til indhold

Arvegods – foredrag ved Preben Kok

Hvornår

6. februar 2024    
14:00

Tilmeldinger

Tilmeldinger lukket

Hvor

Seest Sognehus
Kirketoft 2, Seest, Kolding, 6000
Kort utilgængelig

Når et menneske i 2023 har levet i 70 år, er det helt almindeligt at have samlet en masse nyttig viden, fortællinger og erfaringer, som ofte har været givet videre i generationer. Det hele er blevet gjort tilgængeligt blandt andet gennem forældrene, familien, morgensangen, bibelhistorierne og bøgerne i skolen, den almene dannelse, kirkeklokkerne og den danske sangskat.

Det har været til gavn i både vanskelige og lykkelige situationer og kan kaldes for almengyldige ledsagehistorier eller arvegods.

De yngre generationer i 2023 lever et liv som ofte baserer sig på at navigere i en individualistisk livsstil, hvor de fleste ønsker at være unikke. Mange af de værdifulde ledsagehistorier synes glemt, og der mangler ofte noget at læne sig op ad når livet brænder på.

Preben Kok ønsker med foredraget at gøre opmærksom på hvad vi i nutiden går glip af, som for bare få år siden var alment gældende og som kan være særdeles værdifuldt arvegods at give videre til de næste generationer. Så kom og opdag, hvad der ligger af værdifulde erfaringer i dine gemmer – og i kirken.

 

Kaffe og kage 30 kr.

Tilmelding her på siden eller på tlf. 7552 4707 senest den 5. februar.

Tilmeldinger

Tilmeldinger er lukket for dette arrangement.