Spring til indhold

Nørkleklubben

Nørkleklubben består af omkring 20 friske kvinder, som mødes hver tirsdag. Her er plads til alle uanset alder og om du strikker, hækler eller laver andet håndarbejde.

Du kan tage dit eget håndarbejde med eller hvis du har lyst, kan du strikke til de hjemløse i Kolding. Til det formål har vi garn liggende. 

Vi mødes i Sognehuset kl. 13.00-16.00 hver tirsdag. Vi starter op efter sommerferien den 8. august.

Har du lyst til at være med, så mød op i Sognehuset, Kirketoft 2 en tirsdag kl. 13.00, eller ring til Jutta tlf. 2992 6780 juttanakskov@gmail.com eller Susanne 2721 1755 for yderligere information.

Tak til alle som har støttet os med garn. Dette er vi meget taknemmelig for, og vi kan altid bruge mere garn. Garnet kan afleveres i Sognehuset, tirsdage mellem kl. 13.00 og 16.00.

Du kan også ringe til Jutta Nakskov tlf. 2992 6780, så kan vi aftale afhentning af garn.

Disse donationer af garn er blevet til halstørklæder, huer, vanter og strømper. Ting som vi har givet videre til Hyttebyen og Folkekøkkenet.
Alt dette kan kun lade sig gøre, fordi vi har flittige piger i Nørkleklubben. En stor tak til jer, for jeres arbejde og ikke mindst det hyggelige og sjove samvær, vi har hver tirsdag